Alex Bodi, un romantic incurabil. Cum și-a surprins iubita de Dragobete

Data publicării:
Daria Radionova și Alex Bodi, foto Instagram
Descriere foto: Daria Radionova și Alex Bodi, foto Instagram

Dacă de Valentine's Day, Daria Radionova a primit un inel din partea lui Alex Bodi și cu ocazia zilei de Dragobete afaceristul a reușit să își surprindă plăcut iubita. 

Alex Bodi și Daria Radionova trăiesc o frumoasă poveste de iubire și nu ezită niciodată să își împărtășească unul altuia sentimentele de iubire. Tocmai de aceea, cei doi nu au putut trece neobservate cele două sărbători ale iubirii. De Valentine's Day, Daria le-a arătat fanilor de pe Instagram frumoasa surpriză pe care a primit-o din partea afaceristului. Alex Bodi i-a oferit inelul iar toată lumea se așteaptă ca în scurt timp să bată clopotele de nuntă pentru cei doi. 


De Dragobete, Daria a primit o sticlă de șampanie inscripționată cu numele ei și a lui Alex, dar și o inimioară cu fotografia lor. Normal că din peisaj nu a putut lipsi buchetul superb de flori, semn că Alex Bodi este îndrăgostit până peste cap de frumoasa Daria. 


”Cred că da (n.red. nunta va avea loc în 2021). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel