Alex Bodi și noua cucerire, gesturi tandre în public. Fotomodelul lui Phillip Plein a veni în România/ FOTO

Data publicării:

Alex Bodi s-a afișat alături de noua cucerire. Sexy-modelul Justyna Gradek pare că i-a furat inima fostului soț al Biancăi Drăgușanu, iar dovadă stau gesturile pe care cei doi le-au făcut în public.

Alex Bodi și Justyna Gradek sunt pe punctul de a-și oficializa relația. Ieri, fotomodelul lui Philip Plein a aterizat în România, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dus-o pe aceasta în cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral. Acolo, cei doi nu au ratat ocazia să facă o sesiune foto care să stârnească invidia sau admirația multora. În imaginile în care apar împreună este vizbil faptul că  dragostea plutește în aer.

Cei doi și-au împărțit gesturi tandre, în vazul tuturor și au fost extrem de apropiați. Dovadă stău chiar imaginile în care apar cei doi. Alex Bodi nu a scăpat-o nicio secundă din ochi pe frumoasa șatenă și a strâns-o cu patos în brațe, semn că este pregătit să o ia de la capăt după căsnicia eșuată cu Bianca Drăgușanu, dar și relația cu frumoasa rusoaică, Daria Radionova.

Cine este Justyna Gradek

 

Justyna Gradek are 27 de ani, este model și este renumită în presa internațională pentru faptul că a avut o relație cu creatorul de modă Philipp Plein. Povestea de dragoste s-ar fi terminat cu un scandal între cei doi, după ce, potrivit Justynei, designerul s-ar fi supărat pe ea după ce ar fi cumpărat o geantă de la un alt designer, acesta considerând gestul ca fiind o trădare, potrivit CANCAN



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel