Alex Bodi și Ema Uta, dragoste cu năbădăi. Cei doi și-au spus din nou adio

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Alex Bodi și Ema Uta au pus din nou capăt relației.

Alex Bodi și Ema Uta și-au spus din nou adio. Chiar dacă păreau mai fericiți ca niciodată, întorcându-se recent dintr-o vacanță de lux, se pare că aceștia nu mai formează un cuplu. Anunțul oficial a fost făcut de make-up artistă pe rețelele de socializare, unde a vrut să facă public faptul că este o persoană singură.

"Pentru a mă scuti de viitoare atacuri, presupuneri, strategii din partea presei, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva.", a scris Ema Uta, pe Instagram

Alex Bodi și Ema Uta au format un cuplu mai mult timp

Alex Bodi și Ema Uta au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, pentru mai mult timp. Deși, la început, cei doi nu și-au făcut publică relația, pentru că omul de afaceri era implicat într-o altă poveste de dragoste cu Daria Radionova, treptat, au apărut semne care i-au dat de gol și i-au determinat să își asume povestea de dragoste.

Primul lucru care i-a făcut pe urmăritori să-și dea seama că între cei doi există o idilă a fost faptul că Alex Bodi ar fi plecat în vacanță în Bahamas alături de Ema Uta. Aceștia nu au publicat fotografii împreună, dar s-a observat cu ușurință că imaginile erau făcute din aceeași locație.

Cei doi se împăcaseră de puțin timp

După ce în urmă cu ceva timp s-a zvonit faptul că cei doi s-au despărțit, un detaliu a scos la iveală realitatea. Ema Uta a făcut un instastory, postat la miez de noapte, în care apărea alături de omul de afaceri, într-o clădire. Cei doi păreau atunci foarte amuzați și fericiți.

Un alt semn care arăta atunci împăcarea dintre cei doi era faptul că aceștia erau îmbrăcați la fel. În videoclipul make-up artistei  Alex Body apărea îmbrăcat într-un hanorac roz, iar lângă acest video aceasta atașase o poză cu ea, îmbrăcată în același element vestimentar. Ema Uta a adresat chiar și o întrebare fanilor și, anume, să-i spună cui îi stă mai bine cu acel hanorac. Chiar după această împăcare, cei doi au plecat în ultima vacanță luxoasă împreună, după care se pare că și-au pus din nou capă relației.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel