Alex Bodi și Daria Radionova se pregătesc să devină părinți. Cu ce s-a dat de gol frumoasa rusoaică

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cum și-a pus fanii pe jar, frumoasa Daria?

Chiar dacă se află în plin scandal cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și-a găsit alinarea în brațele frumoasei Daria Radionova. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, iar afaceristul este îndrăgostit până peste cap de rusoaică. Ba mai mult, de Ziua Îndrăgostiților, Alex Bodi i-a dat Dariei un inel, semn că în curând cei doi vor merge în fața altarului. 


După ce au dat tuturor de bănuit, în ceea ce privește o viitoare nuntă, Daria a agitat din nou spiritele în mediul online. Rusoaica a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii nu au omis oportunitatea de a-i pune întrebări personale, legate în special de relația cu Alex Bodi. 


Întrebată câți copii își dorește să aibă, Daria Radionova a uimit pe toată lumea cu răspunsul ei. Frumoasa șatenă își dorește 2 copii, iar toată lumea se întreabă acum daca nu cumva, familia celor doi se va mări în curând. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel