Alex Bodi rupe tăcerea despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. De la ce a pornit totul: „Nu există scuză, dar… „

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Alex Bodi a dezvăluit de la ce a pornit conflictul violent dintre el și Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a decis să facă lumină în conflictul pe are l-a avut cu Bianca Drăgușanu, fosta sa soție. Afaceristul a mărturisit că regretă ce s-a întâmplat între ei, dar cu toate astea a explicat de la ce pornea totul. Potrivit acestuia, blondina era extrem de geloasă și obișnuia să se poarte foarte urât cu el, și chiar sărea la bătaie. 

Afaceristul a declarat că nu are nicio scuză pentru faptele lui, dar consideră că gesturile sale au fost justificate.

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări.
Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez.

Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.
Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane, a declarat Alex Bodi, la emisiunea lui Denise Rifai.

 

 

 

În ceea ce o privește pe mama Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a declarat că nu s-a atins niciodată de ea, așa cum a declarat fosta soție.

 

Referitor la mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată.
Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a mai  declarat Alex Bodi, la emisiunea lui Denise Rifai.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel