Alex Bodi primește o nouă decizie în dosarul de trafic de persoane. Ce au decis judecătorii

Data publicării:
Alex Bodi, sursa instagram
Descriere foto: Alex Bodi, sursa instagram

După ce în urmă cu o zi Alex Bodi s-a prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul din Craiova, iată că astăzi aceștia au decis ce se va întâmpla cu omul de afaceri.

Alex Bodi s-a prezentat în urmă cu o zi la Tribunalul din Craiova, acolo unde judecătorii au decis ce se va întâmpla în continuare cu acesta. Astăzi, judecătorii au decis ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să rămnă în continuare în arest  pentru 30 de zile, la reședinta din Ilfov, acolo unde stă încă din luna decembrie a anului trecut, când a fost eliberat.

Omul de afaceri va sta în arest la domiciliu până pe data de 16 aprilie, când se va prezenta din nou în fața magistraților.

Mai mult decât atât, lui Alex Bodi i-a fost interzis să ia orice legătură cu Bianca Drăgușanu, care mai nou e martoră în acest dosar în care afaceristul e implicat.

”Alex Bodi a primit vestea cu bărbăţie, dar şi cu oarecare surprindere, întrucât se aştepta la o decizie ceva mai blândă. Bodi va rămâne la vila sa din Voluntari, fără a putea primi anumite vizite şi cu interdicţia de a vorbi despre propriul proces sau despre alte lucruri în legătură cu acesta.

De vreo cinci luni tot aşteptăm să apară acele probe video sau scrise care să-mi incrimineze clientul. Pot să vă declar că inclusiv fosta sa soţie, Iulia Sălăgean, nu are depus în dosar vreo plângere penală formulată la adresa lui Alexandru Nicolae Bodi. Ea are doar o declaraţie de martor”, a precizat avocatul Dancu pentru Impact.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel