Alex Bodi, primele declarații după ce au apărut pozele cu Bianca Drăgușanu bătută: „Suferă de atenție”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Alex Bodi a fost acuzat de Bianca Drăgușanu că ar fi publicat fotografii cu ea când avea fața desfigurată din cauza unor intervenții chirurgicale. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a oferit primele declarații referitoare la scandalul în care a fost implicat. Afaceristul este acuzat de frumoasa blondină că ar fi făcut publice imagini cu ea după o intervenție estetică la față. În imagini, Bianca apare cu bandaje, cu ochii umflați și fața desfigurată. 


Acele imagini au enervat-o foarte rău pe frumoasa blondină, care a pornit un imens scandal cu fostul soț. Vedeta a postat fotografii cu ea după ce ar fi fost agresată de Alex Bodi. 


„Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine. având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu. Relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă”, a spus Alex Bodi în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.


Alex Bodi spune că nu vrea să fie implicat în scandalul iscat de Bianca Drăgușanu, deoarece acele fotografii sunt mult mai vechi și nu înțelege de ce fosta soție le-a publicat tocmai acum. 


„Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta”, a adăugat Alex Bodi. 


Afaceristul vrea să stea departe de astfel de situații deoarece viața lui a mers mai departe după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Alex Bodi trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Radia Radionova. 


„Care ar fi motivul după ce nu ne-am văzut 4 luni de zile, eu am ignorat total, nu am mai avut niciun contact fizic, că am fost în arest 37 de zile, sunt de aproape 2 luni acasă. De ce face plângeri penale. Că ea mi-a mai făcut plângere penală în fața judecătorilor. Susținea că eu i-am rupt picioarele, dar ea are picioarele rupte din relația anterioară cu fostul iubit.


Am fost împreună, a vrut să mă șantajeze cu o grămadă de chestii. Ne-am împăcat, am mers în vacanțe. Ne-am certat, iar am mers în vacanțe. Pentru ce să vii tu acum după 4 luni să amintești de chestii care s-au întâmplat acum un an sau doi. Că am văzut datele 8 decembrie 2019. Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce”, a mai spus Alex Bodi la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel