Alex Bodi, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a fost amenințată. Ce spune fostul soț al blondinei

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la poliție din cauza unor amenințări primite prin telefon de la o persoană necunoscută. Fostul ei soț, Alex Bodi a făcut primele declarații.

Frumoasa Bianca Drăgușanu trece prin momente grele după ce a fost amenințată în repetate rânduri. Blondina a mers la poliție împreună cu avocatul ei, mai ales că se teme pentru viața ei și a fetiței. 


„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru „Xtra Night Show”.


Chiar dacă au divorțat încă de anul trecut, iar acum fiecare a luat-o pe drumul lui, Alex Bodi spune că îi pare rău pentru Bianca Drăgușanu și pentru fetița ei. Fostul soț al Biancăi a dat declarații în exclusivitate pentru Antena Stars. 


„În primul rând vreau să spun că îmi pare rău pentru această situație delicată prin care trece, mai ales pentru micuța ei. Referitor la ea, este un capitol încheiat definitiv. Eu chiar nu vreau să mai fiu asociat cu ea, iar orice gând că aș fi avut eu vreo legătură cu situația respectivă este eronat. În viață tre să știi că sunt anumite lucruri care se întâmplă la un moment dat dacă superi anumite persoane, sau ce cauți în viață, aia găsești. Îmi pare rău și eu nu doresc răul la nimeni, dar vreau să las totalmente să zic așa finalul acestei asocieri sau relația mea cu dânsa în trecut, s-a îngropat. Fiecare își vede de viața lui mai departe, așa cum știe”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel