Alex Bodi, plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu. De ce a recurs la acest gest

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se află la cuțite, după ce vedeta a făcut publice imaginile în care a fost agresată de fostul ei soț, dar și declarații șocante despre trecutul relației sale. Omul de afaceri a depus plângere penală împotriva vedetei. 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizu românesc. După multe despărțiri și împăcări, cei doi au ajuns să fie într-un plin scandal, care nu pare să se termine prea curând. Totul a pornit după ce Bianca Drăgușanu a publicat imaginile în care apare bătută de afacerist. Blondina a vrut să le arăte tuturor viața pe care a dus-o lângă Alex Bodi.

Alex Bodi se află în continuare în arest la domiciliu și are probleme cu legea, motiv pentru care acuzațiile grave aduse de Bianca Drăgușanu îngreunează și mai tare situația. Blondina a fost citată să ajungă la DIICOT și Parchet, acolo unde a trebuit să povestească tot ce s-a întâmplat.

Recent, Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu, iar avocatul afaceristului a declarat la Antena Stars că vedeta a făcut declarații mincinoase.

”Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa ca să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut despre Bodi”, a spus avocatul afaceristului la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel