Alex Bodi, mai îndrăgostit ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut Dariei Radionova

Data publicării:
Daria Radionova, instagram
Descriere foto: Daria Radionova, instagram

Alex Bodi este îndrăgostit până peste cap de frumoasa rusoaică, Daria Radionova. Omul de afaceri i-a făcut și o declarație de dragoste celei care i-a pus inima pe jar.

Alex Bodi a fost urmărit de ghinion în ultima perioadă. După divorțul de Bianca Drăgușanu, omul de afaceri a ajuns după gratii timp de o lună, după care a fost plasat în arest la domiciliu. Cea care i-a fost alături în cele mai grele momente este superba rusoaică, Daria Radionova. Cei doi și-au petrecut Crăciunul împreună și s-au bucurat de cele mai tandre momente.

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Daria Radionova

Alex Bodi a dat-o uitării pe Bianca Drăgușanu și a înlocuit-o cu frumoasa rusoaică, cărei îi declară toată iubirea lui. Într-o fotografie cu cei doi postată de Alex Bodi, în care acesta o ține strâns în brațe pe Daria Radionova, omul de afaceri i-a făcut și o declarație de dragoste, care i-a surprins pe fani.

"Dumnezeu te supune la încercări grele ca sa vadă cât poți fi de puternic,sa te rupă de cei greșiti din viața ta ,dar și să-ți scoată in cale suflete care să-ți fie alături, iar tu ești un înger pe care El mi l-a trimis in viața mea!", a scris Alex Bodi în dreptul fotografiei cu Daria Radionova.

Imediat după declarația lui Alex Bodi, Daria Radionova a fost copleșită de emoții și i-a dat un răspuns pe măsură iubitului ei: "Tu ești totul pentru mine!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bodi Alex (@bodialex06)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel