Alex Bodi, gest impresionant pentru Daria Radionova. Cum o răsfață fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe noua iubită

Data publicării:

Alex Bodi pare mai îndrăgostit ca niciodată de rusoaica Daria Radionova. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu o răsfață ca pe o prințesă pe iubita lui, mărturie fiind chiar gesturile pe care acesta le face pentru ea.

Ultimul an a fost unul plin de ghinioane pentru Alex Bodi. După divorțul de Bianca Drăgușanu, omul de afaceri a ajuns după gratii, după ce a fost implicat în mai multe scandaluri.

În tot acest timp, Alex Bodi și-a găsit alinarea în brațele iubitei sale, Daria Radionovo, lângă care pare mai fericit ca niciodată, mai ales că frumoasa rusoaică i-a fost aproape în cele mai grele momente și l-a susținut necondiționat. În perioada în care Alex Bodi a stat după grații, iubita lui s-a ocupat de afacerile iubitului ei și i-a dat putere să treacă peste toate obstacolele, lucru care a contat enorm de mult pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu, astfel că își răsfață iubita cum știe el mai bine.

Alex Bodi, gest impresionant pentru iubita lui!

Daria Radionova a fost plecată pentru câteva zile în Londra, acolo unde s-a ocupat de afacerile pe care le deține. Deși dinstanța dintre cei doi a fost una extrem de mare, cei doi și-au dus dorul și au numărat zilele până să se sstrângă din nou în brațe. Alex Bodi, nerăbdator să își revadă iubita, a așteptat-o pe aceasta așa cum se cuvine. Omul de afaceri i-a oferit frumoasei rusoaice un buchet imens de trandafiri colorați. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și le-a arătat și urmăritorilor săi că este o femeie fericită și iubită și cât de mult o răsfață iubitul ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel