Alex Bodi, detalii neașteptate din relația cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu: „Ea m-a lovit prima”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sursa instagram / colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sursa instagram / colaj foto

Alex Bodi a făcut declarații surprinzătoare despre scandalul în care a fost implicat cu Bianca Drăgușanu. 

Alex Bodi a acceptat provocatoare alnsată de Denise Rifai și a mers în emisiunea de la Kanal D pentru a răspunde celor 40 de întrebări. Afaceristul a fost întrebat de prezentatorea TV despr emotivul pentru care a lovit-o pe fosta lui soție, iar declarațiile sale au uimit o lume întreagă. 


Omul de afaceri susține că Bianca Drăgușanu ar fi fost cea care a început seria agresiunilor fizice. 


La întrebarea „De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, adresată de Denise Rifai, Alex Bodi a oferit un răspuns șocant: „Pentru că ea m-a lovit prima”. 


„V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”, „Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”, „Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”, acestea au fost doar câteva dintre întrebările la care Alex Bodi a fost provocat să răspundă în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Bianca l-a acuzat în repetate rânduri pe fostul ei soț, Alex Bodi, că ar fi agresat-o atât verbal, cât și fizic. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii în trecut în care apare cu fața desfigurată din cauza bătăilor primite de la Alex Bodi. 


„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (...)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (...) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show, la acea vreme. 


Bianca Drăgușanu a vorbit atunci și despre motivul pentru care a ales să publice imaginile în care apare cu fața desfigurată. Vedeta a vrut să evite un posibil șantaj din partea fostului soț. 


„Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a explicat frumoasa blondină. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel