Alex Bodi, declarații șocante despre relația cu Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce omul de afaceri: "Au degenerat lucrurile"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Alex Bodi a spus tot adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri îi aduce acuzații grave fostei sale soții.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ia amploare pe zi ce trece. Cei doi continuă să își aducă acuzații grave, în urma fotografiilor în care Bianca Drăgușanu apare snopită în bătaie de fostul ei soț, Alex Bodi. În urma tuturor declarațiilor făcute de blondină, acum omul de afaceri aruncă bomba și face dezvăluiri șocante despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Acesta susține că înainte ca cei doi să fie împreună, Bianca Drăgușanu i-a fost amantă timp de trei luni, când Alex Bodi încă se afla într-o relație cu fosta soție.

„Ea nu e în stare să își asume anumite chestii. Și nici situația în care am fost noi la început, și postura în care se afla atunci. Ea le neagă. Ea uită unele lucruri, probabil voit. Ea râde de toată lumea, face pe toată lumea amantă, dar ea să nu uite că ea a fost amanta mea. Eu până să divorțez oficial de fosta mea soție ea a umblat trei luni cu mine pe ascuns. Ea nu acceptă că cineva a abandonat-o de tot. Dar să nu uite cât am ajutat-o eu”, a dezvăluit Alex Bodi, la Antena Stars.

În legătură cu acuzațiille aduse de Bianca Drăgușanu cu privirea la bătăile încasate de la Alex Bodi, acesta a ținut să lămurească și această situație. Omul de afaceri a mărturisit care au fost motivele pentru care a fost violent cu Bianca Drăgușanu.

 „E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci.

A existat un episod, un conflict între noi. Au degenerat lucrurile din cauza geloziilor ei. E adevărat, și din vina mea, dar ea mereu pretinde că știe lucruri. Dacă ea mă face sociopat și nebun, de ce sare la bătaie la mine? Dacă ea e așa de firavă, normal că are semne pe mâini, că am prins-o când sărea la mine”, a explicat Alex Bodi la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Alex Bodi a vorbit și despre filmulețul în care Bianca Drăgușanu apare leșinată pe podea. Acesta a mărturisit că blondina a vrut să se sinucidă, consumând mai multe pastile.

 „Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a spus Alex Bodi la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel