Alex Bodi, declarații despre videoclipul controversat în care Bianca Drăgușanu apare înconștientă lângă pat: "Atunci am avut noi o dispută"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Alex Bodi a făcut primele declarații cu privire la filmulețul în care Bianca Drăgușanu apare inconștientă lângă pat.

Recent, în presă a apărut un filmuleț controversat în care Bianca Drăgușanu apare înconștientă, căzută lângă pat. În imagini se vede cum fostul ei soț îi acordă primul ajutor, încercând s-o trezească. Alex Bodi a ținut să declare faptul că acea filmare nu este recentă, ci de acum doi ani.

„Subliniez faptul că video-ul nu este recent. Este de aproximativ doi ani. Și nu era vorba de droguri, în primul rând, la Bianca. Atunci am avut noi o dispută, iar ea a luat niște pastile de somn și s-a simțit foarte rău și cred că a leșinat. Deci nu este vorba despre faptul că Bianca s-ar fi drogat. Publicarea acestui video și întreg articol sunt făcute pentru a fi atacată, eu nu am nicio legătură. Îmi dau cuvântul de onoare!”, a spus Bodi pentru CANCAN.RO.

Alex Bodi a subliniat faptul că el i-a acordat primul ajutor și a trezit-o din leșin. Mai mult decât atât, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că blondina ar fi leșinat din cauza unor pastile pentru somn.

„Nici nu am deschis să văd despre ce e vorba, am văzut doar poza de fundal. Dar dacă te uiți la video, se vede clar cum eu încerc s-o resuscitez pe ea. Da, i-am acordat primul ajutor, dar, repet, nu există cauză majoră drogurile”, a mai spus Alex Bodi pentru sursa citată.

Vezi video AICI

Ce mai au de împărțit Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit, însă între cei doi s-a aprins un mare scandal. După episodul de la restaurant și de la salon, toată lumea s-a întrebat ce mai au de împărțit cei doi, astfel că Alex Bodi a oferit și explicația. Potrivit acestuia, în prezent el are în continuare domiciliu pe adresa fostei soții, astfel că mai au lucruri de discutat în acest sens.

”Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel