Alex Bodi a izbucnit în lacrimi. Fiica afaceristului a ajuns pe masa de operație

Data actualizării: | Data publicării:

Alex Bodi nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, după ce fiica sa a ajuns pe masa de operație. 

Alex Bodi a trecut prin momente delicate, după ce fiica sa, Selena, a fost operată de polipi. Iulia Sălăgean, mama micuței, a făcut câteva declarații cu privire la starea de sănătate a micuței, dar și despre relația pe care o are cu Alex Bodi.

Alex Bodi a izbucnit în lacrimi, după ce fiica sa a ajuns pe masa de operație

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare în care afaceristul plângea, în momentul în care i-a arătat-o pe fiica sa, pe patul de spital. Femeia a declarat că ea și fostul său soț au o relație de prietenie foarte frumoasă, pentru binele copilului. Mai mult decât atât, Iulia a precizat faptul că Alex Bodi a fost mereu implicat în creșterea fetiței lor, chiar dacă relația lor ca și cuplu nu a funcționat. 

„Au fost momente când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi, de a fi părinți. Dacă această legătură nu era armonioasă pentru Selena, atunci nu putea fi alături de ea, în momente ca astea. Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe”, a declarat pe rețelele de socializare Iulia.

Iulia Sălăgean: „Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii”

Fosta soție a lui Alex Bodi a ținut să transmită și un mesaj pentru femeile care nu sunt în relații bune cu foștii, cu care au împreună și copii. De asemenea, Iulia Sălăgean a recunoscut că este mulțumită de faptul că Alex este un tată care se implică și se preocupă de fetița lor.

„Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte important pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți este comună. 

Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților. Le faceți rău propriilor voștri copii!”, a mai declarat aceasta, pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care Alex este surprins cum plânge.

Cum se simte fetița lui Alex Bodi după operație

Iulia Sălăgean a mărturisit că fetița este bine după operația suferită.

„A făcut o operație de polipi. E normal să îi fiu alături. Copiii sunt prioritatea mea, orice părinte își dă totul pentru copii, cel puțin eu sunt așa. Bănuiesc că majoritatea care au copii se dedică și fac sacrificii.

Acum e bine Selena, îi mulțumesc lui Dumnezeu. E ok, și-a revenit, acum e totul în regulă”, a declarat afaceristul, pentru wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel