Alex Bodi a fost eliberat din arestul preventiv și plasat sub control judiciar: „Sunt vești bune”

Data publicării:
Alex Bodi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi, sursa foto Instagram

Alex Bodi va fi eliberat din arestul preventiv și plasat sub control judiciar. Ce declarații a făcut chiar avocatul omului de afaceri?

Alex Bodi va fi plasat sub control judiciar, după ce Curtea de Apel Craiova a decis ca acesta să fie eliberat din arestul preventiv. Afaceristul este cercetat de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.


În urmă cu ceva timp, DIICOT anunța trimiterea în judecată a lui Alex Bodi în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Alți 29 de inculpați au fost acuzați pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor și mărturie mincinoasă, potrivit unui comunicat al DIICOT.


În urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi a cerut înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu. 


Alex Bodi va fi nevoit să se prezinte în fața judecătorilor ori de câte ori este chemat și să anunțe dacă își schimbă locuința.


„Sunt vești bune pentru Alex Bodi! Astăzi s-a judecat contestația formulată de către Parchet împotriva încheierii prin care Tribunalul Gorj îl plasaze pe domnul Alex Bodi în control judiciar. Practic, Tribunalul Gorj înlocuiese măsura arestării preventive cu aceea a controlului judiciar. A fost formulată contestație de către parchet, s-a judecat în această dimineață și acum am aflat soluția Curții de Apel Craiova. 


Aceasta a menținut soluția ,enționată de către control judiciar, ceea ce însemană că domnul Bodi va fi eliberat din arestul preventiv și va rămâne doar sub controlul judiciar.(...) Practic, măsura este imediată, în momentul în care instanța de control judiciar s-a pronunțat de la acel moment trebuie să fie eliberat și Alex Bodi. În practică, se comunică soluția Curții de Apel Craiova la locul de deținere a dânsului, se fac formalitățile și Alex Bodi va fi eliberat”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, Radu Marinescu, la Antena Stars.

 

Citește și: Ioana Ginghină, între viața de actriță și cea de mamă: „Niciodată nu mi-am neglijat familia și mai ales fiica” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel