Alex Bodi a fost arestat. Omul de afaceri se află în arestul poliției pentru următoarele 30 de zile

Data publicării:
Alex Bodi, sursa instagram
Descriere foto: Alex Bodi, sursa instagram

Alex Bodi a ajuns din nou în arestul poliției pentru o perioadă de 30 de zile.

Bodi Alexandru Nicolae, pe numele său real, a fost arestat astăzi. Omul de afaceri a fost arestat de către organele legii pentru următoarele 30 de zile. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Bodi a fost implicat în mai multe dosare de-a lungul timpului și că se află  de mult timp în vizorul oamenilor legii, potrivit spynews.ro

 

În urmă cu ceva timp, DIICOT anunța trimiterea în judecată a lui Alex Bodi în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Alți 29 de inculpați au fost acuzați pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor și mărturie mincinoasă, potrivit unui comunicat al DIICOT.


„Astfel, sub coordonarea liderului, căruia membrii grupării i se adresau cu apelativul „naşu”, s-au pus bazele unei grupări infracţionale specializată, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori şi proxenetism, în secundar în şantaj (consecinţă a plăţii unor taxe de protecţie).


După ce au ieşit din penitenciar, membrii grupării infracţionale au continuat să recruteze şi alte victime, le-au transportat, adăpostit în locaţii din state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia) şi le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.


La gruparea infracţională au aderat, în timp, şi alţi membri ce făceau parte din acelaşi anturaj. O parte dintre ei aveau rolul de a recruta victimele, dar și de a le transporta pe teritoriul Germaniei (de la locaţiile în care erau adăpostite, până la bordeluri), de a le adăposti şi a le supraveghea, precum şi de a „colecta” veniturile obţinute din prostituţie (de cele mai multe ori, transportau banii personal în țară, unde erau împărţiţi între membrii grupării; uneori, erau folosite sistemele de transfer financiar, caz în care evitau, pe cât posibil, să apară la rubrica „beneficiar”, folosind intermediari).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel