Alex Bodi, primul Crăciun alături de noua iubită. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

Alex Bodi, instagram
Descriere foto: Alex Bodi, instagram

Alex Bodi și Daria Radionova au petrecut primul Crăciun împreună. Cei doi au imortalizat momentul printr-o fotografie inedită.

Alex Bodi și Daria Radionova se iubesc mai mult ca niciodată, iar acum au ales să arăte întregii lumi acest lucru. După ce a fost urmărit de ghinion în ultima perioadă, Alex Bodi pare să-și fi găsit liniștea în brațele rusoaicei focoase.

Alex Bodi și Daria Radionova, primul Crăciun împreună

După decizia instanței de a-l plasa pe omul de afaceri în arest la domiciliu, Alex Bodi își petrece sărbătorile alături de femeia iubită. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat în timp ce împodobeau bradul de Crăciun. Alături de fotografia postată de Daria Radionova, aceasta a scris și un mesaj emoționant.

"Este cea mai frumoasă perioadă a anului", a scris Daria Radionova în dreptul fotografiei cu Alex Bodi.

Alex Bodi nu a rămas indiferent la fotografia postată iubita lui, astfel că i-a comentat imediat: ”Crăciun fericit, îngerul meu!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

Fanii au rămas surprinși de fotografia cu cei doi, astfel că au lăsat sute de comentarii și like-uri: "Ce frumoși sunteți! Crăciun cu multă liniște și pace în suflet!/ Superbi amândoi The best couple . Nu ascultați ce zic alții sunteți minunați / Sunteți perfecți și să rămâneți împreună forever!Crăciun fericit!", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 dec, 10:54 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play