Alex Bodi, primul Crăciun alături de noua iubită. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

Data publicării:
Alex Bodi, instagram
Descriere foto: Alex Bodi, instagram

Alex Bodi și Daria Radionova au petrecut primul Crăciun împreună. Cei doi au imortalizat momentul printr-o fotografie inedită.

Alex Bodi și Daria Radionova se iubesc mai mult ca niciodată, iar acum au ales să arăte întregii lumi acest lucru. După ce a fost urmărit de ghinion în ultima perioadă, Alex Bodi pare să-și fi găsit liniștea în brațele rusoaicei focoase.

Alex Bodi și Daria Radionova, primul Crăciun împreună

După decizia instanței de a-l plasa pe omul de afaceri în arest la domiciliu, Alex Bodi își petrece sărbătorile alături de femeia iubită. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat în timp ce împodobeau bradul de Crăciun. Alături de fotografia postată de Daria Radionova, aceasta a scris și un mesaj emoționant.

"Este cea mai frumoasă perioadă a anului", a scris Daria Radionova în dreptul fotografiei cu Alex Bodi.

Alex Bodi nu a rămas indiferent la fotografia postată iubita lui, astfel că i-a comentat imediat: ”Crăciun fericit, îngerul meu!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

Fanii au rămas surprinși de fotografia cu cei doi, astfel că au lăsat sute de comentarii și like-uri: "Ce frumoși sunteți! Crăciun cu multă liniște și pace în suflet!/ Superbi amândoi The best couple . Nu ascultați ce zic alții sunteți minunați / Sunteți perfecți și să rămâneți împreună forever!Crăciun fericit!", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel