Alex Bodi, dezvăluiri incredibile despre Bianca Drăgușanu. Ce i-a cerut vedeta pentru a-și retrage plângerea

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Alex Bodi aruncă bomba și face dezvăluiri șocante despre Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a mărturisit și ce i-a cerut blondina pentru a-și retrage plângerea.

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu pare să se sfârșească prea repede. Pe zi ce trece, cei doi își aduc unul altuia acuzații grave și fac dezvăluiri șocante.

După ce Bianca Drăgușanu a apelat la justiție pentru a i se face drpetate, Alex Bodi a mărturisit că a fost șantajat de fosta lui soție și chiar i-a cerut bani pentru a retrage plângerea, dar și ordinul de restricție emis pe numele afaceristului, după ce, între cei doi, a avut loc un scandal care s-a lăsat și cu urme de violență.

„Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident…ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani că să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă”, a declarat Alex Bodi, la RomâniaTV.

 Alex Bodi nu înțelege de ce fosta lui soție nu își vede de viața ei și umblă pe la secțiile de Poliție și tribunale în încercarea de a-i face rău. Mai mult deât atât, afaceristul a mărturisit că Bianca Drăgușanu a fost bătută de toți partenerii ei.

„Pe 6 octombrie a zburat cu mine în Turcia în vacanță. Şi acolo am sechestrat-o? După două zile eram în cluburi și ne distram! Nu e logic ca după 6-7 luni să mă ameninți repetitiv că mă bagi la pușcărie și acum când nu avem legătura, nu avem contact de 6 luni. Să spui că te simți în pericol… de fata ei am avut grija ca de fetele mele. Nu ai cum să spui acum de ce tu care ai relaţii trase la xerox și toți bărbații te-au bătut?”, a mai adăugat Alex Bodi pentru surs citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel