Alex Bodi, despăgubiri șocante din partea Biancăi Drăgușanu. Ce sumă colosală îi cere afaceristul fostei soții

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este departe de a lua sfârșit. Omul de afaceri îi cere acum fostei sale soții despăgubiri record.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se află într-un scandal de mari proporții, care nu pare să se termine prea curând. Dacă până acum și-au aruncat vorbe grele și acuzații grave în fața camerelor de filmat, acum cei doi se întâlnesc tot mai des în sălile de judecată. Omul de afaceri își acuză fosta nevastă de mărturie mincinoasă, motiv pentru care i-ar fi cerut o sumă de bani considerabilă, ce reprezintă daune morale.

Totul a înceut după ce Bianca Drăgușanu ar fi declarat în fața pocurorilor DIICOT că Alex Bodi comite diverse infracțiuni grave. Mai mult decât atât, aceasta susține că toate aceste lucruri le-a auzit chiar de la fostul ei soț.

Imediat după declarațiile date de Bianca Drăgușanu în fața judecătorilor, Alex Bodi nu a stat prea mult pe gânduri și a depus imediat o plângere penală vedetei pentru mărturie mincinoasă, faptă pentru care cere 200.000 de euro despăgubiri.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, spune avocatul Cătălin Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel