Alessia, probeme de sănătate din cauza silicoanelor. Artista a povestit ce s-a întâmplat: "Sper să se rezolve cât mai curând"

Data publicării:
Alessia, sursa instagram
Descriere foto: Alessia, sursa instagram

Alessia se confruntă cu probleme de sănătate din cauza silicoanelor. Deși are dureri, artista nu a mers încă la medic.

Alessia a apelat la medicul estetician pentru a-și mări bustul. Deși rezultatul a fost conform așteptărilor vedetei, aceasta a întâmpinat câteva probleme de sănătate. Artista a mărturisit că are dureri și este posibil să fie vorba despre o fisurare  sau deplasare a siliconului, darcu toate astea nu intenționează încă să meargă la medic.

Alessia a declarat că a început să simtă că ceva nu este în regulă, după ce a slăbit drastic în urma intervenției. Deși medicii i-au spus că nu e bine să slăbească în acea perioadă, artista nu a putut controla acest aspect, iar acum consideră că implantul nu mai este în locul potivit.

„Atunci când am apelat la această intervenție, medicul m-a anunțat că nu este indicat să slăbesc. Nu am slăbit cu voia mea, ajunsesem la 39 de kilograme și automat musculatura mea a dispărut și probabil ceva s-a fisurat acolo. Simt, în schimb, că implantul nu este susținut de mușchi.

Sper să se rezolve cât mai curând, încă nu am fost la control. (...) Nu am niște dureri cumplite, dacă port bustieră nu simt nimic, dacă nu, simt dureri. Simt că este exact sub piele. Nu se vede absolut nimic. A coborât puțin implantul, în ideea mea, gândindu-mă că se ține doar stratul superior și nu sub mușchi”, a spus Alessia la Antena Stars.

 

Deși are durri și simte că sunt ceva probleme, Alessia evită să meargă la medic, susținând că nu este pregătită pentru o eventuală operație, deoarece trebuie să aibă grijă de cel mic.

„Nu am apucat să mă duc la control pentru că nici nu sunt pregătită să fac intervenția, trebuie să am mai mult timp la dispoziție pentru asta și, după cum știți, sunt o mamă singură. Trebuie să mă ocup mai întâi de cel mic”, a explicat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel