Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, a slăbit 45 de kilograme. Cum a reușit să ajungă la forma dorită: „Am scăpat de hipotiroidism”

Data publicării:

Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, a dezvăluit cum a reușit să slăbească 45 de kilograme. 

Alessandra este colega de scenă a lui Theo Rose, dar și cea mai bună prietenă a artistei. În ultimii ani, artista s-a luptat cu kilogramele în plus, motiv pentru care,  anul trecut a decis să apeleze la operația de micșorare a stomacului. Astfel, blondina a ajuns la forma dorită și arată mai bine ca niciodată. 

Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, a slăbit 45 de kilograme

În urmă cu un an, Alessandra a decis să apeleze la operația de micșorare a stomacului. Astfel, artista a reușit să slăbească 45 de kilograme și să scape de hipotiroidism. Acum, prietena și colega lui Theo Rose susține că are mult mai multă încredere în ea și se iubește mai mult ca niciodată. 

„Acum exact un an eram în operație! Mulțumesc că ați fost alături de mine! Am reușit să slăbesc 45 de kilograme și am scăpat de hipotiroidism. Lma stomăcelule. Acum exact un an am început călătoria care m-a ajutat să fiu iar sănătoasă și să mă iubesc din nou. Nu credeam că o să reușesc și tot ce simțeam era frică. El m-a iubit în tot timpul ăsta și m-a întărit. A fost cea mai bună decizie pentru sănătatea mea. Vă încurajez să vă iubiți și să fiți blânzi cu voi', a scris Alessandra pe Instagram, alături de câteva imagini făcute în perioada procesului de slăbire.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stanciu (@alessandra__official)

Alessandra: „Nu încurajez operația în scop estetic”

Artista a ținut sa precizeze faptul că ea a fost nevoită din punct de vedere medical să facă această operație, însă nu o recomandă dacă este vorba doar de estetic. 

„Mulți mă întreabă și acum cum am slăbit. Las aici o parte mică din călătoria mea, cu bune și rele. Mi s-a recomandat operația de GSL, pentru că aveam probleme cu glanda și sunt fericită să vă spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile, sper că pentru totdeauna. Nu încurajez operația în scop estetic, eu am avut nevoie de ea în scop medical. Fiți blânzi cu cei din jur, niciodată nu știți ce poveste se află în spate. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și mi-au dat curaj. Vă pup!, a mai spus artista.

Ce spune Theo Rose despre buna sa prietenă, Alessandra

„Alexandra e colega mea de scena, prietena mea, impartim acelasi vis, aceeasi pasiune. E foarte important ce ne-am oferit una alteia pana acum si am fost atente una fata de cealalta, ne-am respectat si am avut surpriza, nici ei nu i-am zis chestia asta, cred ca la un moment dat de ziua mea sau de Craciun, am primit un cadou din partea ei si pe felicitare scria imi multumeste pentru respect.Mi-am dat seama cat de important e un aspect din asta care trebuie sa fie la baza relatiilor noastre. Cred ca e important tare sa muncesti sa iti asiguri langa tine niste oameni de calitate si mai cu seama cred ca ne formam unii pe altii. Am impartasit aceeasi intentie, de fapt.„, a spus Theo Rose.

Citește și: Cum reușește Marcel Pavel să se mențină sănătos și în formă. Artistul a apelat la trucul Irinei Loghin: „Fac câte un tur”

Dieta care o ajută pe Roxana Ciuhulescu să se mențină în formă. La ce alimente a renunțat vedeta: "Mă ajută să nu mă îmbolnăvesc de stomac..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel