Alertă în Capitală. Două femei au fost atacate pe stradă, de un bărbat care se deplasa pe trotinetă electrică

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Poliția Capitalei a fost sesizată, după ce un bărbat a atacat două femei pe stradă.

Este alertă în București, după ce un bărbat, care se deplasa pe o trotinetă electrică, a atacat două femei pe stradă. Potrivit stirileprotv.rovictimele au 17, respectiv 30 de ani, iar cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. În timpul incidentului, individul se afla în mers, motiv pentru care cele două femei vătămate nu au putut să identifice prea bine persoana în cauză. În acest moment, autoritățile fac tot posibilul pentru a-i da de urme bărbatului, astfel încât acesta să nu aibă timp să facă și alte victime.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel