Adelina Pestrițu a primit premiul de "Best Influencer Activity". Vedeta a strălucit într-o ținută inedită

Data publicării:

Adelina Pestrițu a fost premiată pentru cea mai activă influenceriță de pe Instagram.

Adelina Pestrițu a câștigat titlul de "Best Influencer Activity," la gala organizată de I Succes Awards. În anul 2019, vedeta a devenit cel mai bun influencer din țară, câștigând titlul pentru cel mai bun cont de Instagram. 

"Ca în orice meserie cu public, devenim relevanți, atunci când comunitatea ne validează. Așa este și în cazul meu. Vreau să mulțumesc foarte mult comunității mele. Ei sunt alături de mine zi de zi. , a fost declarația făcută de Adelina Pestrițu.

Ce ținută a ales Adelina Pestrițu

Vedeta a strălucit la propriu, pentru că a ales să poarte o rochie neagră mulată, cu o tăietură pe picior și spatele gol. Detaliile care au făcut această ținută atât de specială, au fost pietricelele strălucitoare de la baza gâtului, dar și de pe tăietura piciorului. Adelina Pestrițu a ales să meargă pe un machiaj simplu, natural, iar părul a fost prins elegant, într-un coc.

"În această seară am fost premiată pentru "Best Influencer Activity" și vreau să vă mulțumesc vouă. Premiul este al nostru, pentru că suntem o echipă. Vă ador,." a fost mesajul postat de Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Ce rugăminte a avut Adelina Pestrițu pentru fani, cu puțin timp în urmă

Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor ei, acum ceva timp, un lucru care o stresează foarte tare, cerându-le fanilor să se oprească din a mai face acel obicei.

"Nu suport să am notificări, mesaje nedeschise, wp-uri necitite. Astfel, după ce reușesc să citesc toate mesajele, încep like-urile la răspunsurile mele din mesaje. Practic, niciodată nu ajung să nu am nicio notificare. Așa că, vă rog să mă iertați, dacă vreodată am dat like la mesajele voastre și Instagram v-a notificat cu un "mesaj nou". Mă stresează atât de tare, încât le-am făcut și eu dintr-un tic nervos.", a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

După ce a lansat această rugăminte, fanii au început să-i ceară scuze vedetei, promițându-i faptul că nu vor mai proceda așa. 

"Ce comunitate mișto am. Eu chiar vreau să vă mulțumesc că sunteți cu așa mult bun-simț și ați pus în practică asta și nu mai dați like la mesaje. Chiar m-ați scutit de un stres.", a spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel