„Aleg fătuci de 19 ani”. Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu a ajuns în fața altarului până la 44 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram

Mihai Trăistariu a dezvăluit de ce nu a ajuns în fața altarului pâna la 44 de ani, deși a avut peste 10 relații amoroase. Artistul și-a dorit în trecut să facă pasul cel mare.

Mihai Trăistariu, în vârstă de 44 de ani se mândrește cu viața lui profesională, însă nu și cu cea personală. Într-un interviu pentru Antena Stars, cântărețul a spus motivul pentru care e singur.

Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu a ajuns în fața altarului până la 44 de ani

Chiar dacă Mihai Trăistariu a avut 10 relații amoroase până la 44 de ani, artistul nu a ajuns în fața altarului. Chiar dacă în urmă cu mai mult timp, artistul a fost logodit, relația s-a rupt.

Mihai Trăistariu a mărturisit că în relațiile pe care le-a avut cu fostele sale partenere nu a reușit să mențină flacăra aprinsă și a lăsat ca lucrurile să decurgă de la sine. El a dezvăluit că a făcut mai multe greșeli în acest timp față de partenerele sale.

„Eu nu am reușit să mențin flacăra niciodată aprinsă. Cred că puteam să o mențin, dar trebuia să citesc mai multe despre asta, nu prea m-am informat, nu m-a pasionat domeniul. Am lăsat lucrurile de la sine și s-au stins, de fiecare dată. Eu am avut vreo zece relații de-a lungul anilor și tot timpul am urmărit dintr-o relație în alta să nu repet greșelile și cred că s-au repetat”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

„Aleg fătuci de 19 ani, iar eu am 40, aici e o problemă”

Artistul recunoaște că alege partenere mult mai tinere decât el, motiv pentru care lucrurile nu funcționează din cauza diferenței mari de vârstă.

„Ceva e, nu știu dacă e o greșeală. Singura greșeală e că aleg aiurea. Aleg fătuci de 19 ani, iar eu am 40, aici e o problemă. Atrag mai mult așa, fizic, nu știu, aici e o bubă”, a mai declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a fost logodit, însă relația s-a rupt: „Eram convins că o să ne căsătorim”

În urmă cu câțiva ani, Mihai Trăistariu a fost logodit, însă relația s-a rupt, chiar dacă artistul își dorea să se căsătorească cu partenera sa și să-și întemeieze o familie.

„Am avut atâtea relații. Trei de trei ani, dar se tot rup. Eu cred că e ok doar în mintea mea, ceva e în minus, dar nu știu. Mama simțea nevoia să mă cupleze. Vedea că sunt timid. Eram cu cartea, voiam să iau la șapte facultați. Până la 19 ani nu am avut nicio relație, tocilar. Mama mi-a băgat o fată în cameră. Mi-a zis fata aia, mama ta vrea să ne căsătorim. Nu ne-am căsătorit, dar am avut o relație. Eu m-am și logodit odată. Logodna înseamnă aproape căsătorie. Trei ani am stat cu o fată, eram convins că o să ne căsătorim.

Cred că părerea mea este prea bună despre mine, că sunt cuminte, civilizat, la locul meu, că aș putea fi tată bun. Eu nu mi-aș bate copiii, nevasta, i-aș crește. Am opt pisici și îi cresc ca pe niște copii. Cred că aș fi perfect pentru o căsnicie, dar nu am nimerit ce trebuie, caut greșit. Eu sunt timid de fel, vreau să îmi dea și mie o fată o întâlnire, primesc poze deocheate. Nu mă cheamă la o cafea pentru relație, doar pentru partide și mă enervează. Eu nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată. Cred că sunt perfect pentru o căsnicie”, spunea în trecut Mihai Trăistariu, potrivit cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel