Alec Baldwin, acuzat de ucidere din culpă după ce a împușcat-o fatal pe Halyna Hutchins

Data publicării:
 Alec Baldwin, sursa instagram
Descriere foto: Alec Baldwin, sursa instagram

Actorul american Alec Baldwin, autorul unei împuşcături mortale pe platourile de filmare ale peliculei "Rust" în 2021, va fi acuzat de ucidere din culpă, a anunţat joi un procuror.

Armuriera filmului, Hannah Gutierrez-Reed, care a manipulat arma, se confruntă cu aceeaşi acuzaţie, a precizat procuroarea comitatului Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, într-un comunicat.

Pe 21 octombrie 2021, filmarea într-o fermă din New Mexico a devenit un fapt tragic când Alec Baldwin a folosit o armă care se presupunea că ar fi conţinut doar gloanţe oarbe, dar al cărei proiectil real a omorât-o pe regizoare de imagine Halyna Hutchins, în vârsta de 42 de ani, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

"După o analiză atentă a dovezilor şi a legilor din New Mexico, am stabilit că există suficiente dovezi pentru a aduce acuzaţii penale împotriva lui Alec Baldwin şi a altor membri ai echipei de filmare a 'Rust' ", a spus Mary Carmack-Altwies.

"Sub supravegherea mea, nimeni nu este mai presus de lege şi toată lumea merită dreptate", a adăugat ea.

Capetele de acuzare vor fi depuse oficial "până la sfârşitul lunii", a spus procuroarea. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, Alec Baldwin şi Hannah Gutierrez-Reed riscă până la 18 luni de închisoare.

În august, actorul în vârstă de 64 de ani, cunoscut pentru seria "30 Rock", a spus că se aşteaptă ca nimeni să nu fie acuzat, declarând pentru CNN că a angajat un detectiv particular pentru a investiga cazul, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel