Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie și a rănit grav un bărbat chiar pe platourile de filmare

Data actualizării: | Data publicării:
Alec Baldwin, foto Instagram
Descriere foto: Alec Baldwin, foto Instagram

Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie cu o armă de recuzită în timpul filmărilor. 

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit grav după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, potrivit BBC


Poliția a declarat că actorul Baldwin a descărcat arma în timpul filmărilor pentru western-ul american „Rust”. 


Femeia a fost transportată la spital de urgență, dar a murit din cauza rănilor suferite. Bărbatul, care era chiar regizorul filmului, a primit îngrijiri medicale. 


Potrivit declarațiilor unui purtător de cuvânt incidentul a fost provocat de declanșarea greșită a unei arme de recuzită cu gloanțe oarbe.


Femeia care s-a stins din viață în urma accidentului, se numea Halyna Hutchins, avea 42 de ani și lucra ca director de imagine.

Bărbatul care a primit îngrijiri medicale și a scăpat cu viață este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului.


"A venit de bună voie și a părăsit clădirea după ce și-a terminat interviurile", a spus purtătorul de cuvânt.


Hutchins Halyna era din Ucraina și a crescut într-o bază militară sovietică din Cercul Arctic. Ea a studiat jurnalismul la Kiev și filmul la Los Angeles și a fost numită "stea în ascensiune" de către revista American Cinematographer în 2019.


"Sunt foarte trist că am pierdut-o pe Halyna. Și atât de înfuriat că acest lucru s-a putut întâmpla pe un platou de filmare", a declarat Mortimer într-o postare pe Twitter. 


"Detaliile sunt neclare în acest moment, dar lucrăm pentru a afla mai multe și susținem o anchetă completă asupra acestui eveniment tragic", au declarat John Lindley, și directorul executiv Rebecca Rhine.


Poliția a declarat că în jurul orei locale 13:50 au primit un apel de urgență despre un schimb de focuri pe platoul de filmare.


Alec Baldwin este coproducător al filmului și joacă rolul unui haiduc al cărui nepot de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală.

 

Alec Baldwin se luptă de 20 de ani cu boala Lyme, după ce a fost mușcat de o căpușă

Alec Baldwin a dezvăluit că se luptă cu simptomele bolii Lyme de 20 de ani.

Alec Baldwin visează să se bucure de o vară în aer liber fără să se teamă de boala Lyme. Dar, după ce a fost mușcat de o căpușă în urmă cu 20 de ani și s-a luptat cu simptomele ale acestei afecțiuni, nu poate scăpa de anxietate.


Starul  a vorbit recent despre experiența sa cu această boală în cadrul podcastului Hypochondriactor, găzduit de Sean Hayes și Priyanka Wali, M.D, asta după ce, în 2011, într-un interviu acordat ziarului The New York Times, actorul dezvăluia că a fost diagnosticat cu această boală.

"Cred că am fost mușcat de două ori și probabil că am avut-o de patru ori pe parcursul a cinci ani în care a revenit exact în același timp", a explicat el. De fiecare dată, el spune că a fost țintuit la pat cu transpirații reci, dureri articulare și o stare de epuizare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience