Alec Baldwin a distribuit comentariul unei membre a echipei de producţie care contrazice ''haosul'' de pe platoul de filmare

Data publicării:
Alec Baldwin, foto Instagram
Descriere foto: Alec Baldwin, foto Instagram

Actorul Alec Baldwin a distribuit marţi pe o reţea de socializare comentariul unei colege din echipa de producţie a lungmetrajului "Rust", care contestă informaţiile despre haosul şi atitudinea laxă pe tema siguranţei care ar fi existat pe platoul în care era filmat acest western înaintea incidentului fatal care a dus la decesul directoarei de imagine Halyna Hutchins

Sub textul ''Citiţi asta'', Alec Baldwin a distribuit un comentariu amplu scris de Terese Magpale Davis, care a lucrat pentru departamentul de costume în timpul filmărilor de la ''Rust''.

''M-am săturat atât de tare de povestea asta'', a scris Davis. ''Povestea asta, cum că am fi surmenaţi şi am lucra în condiţii nesigure şi haotice, este o tâmpenie'', a adăugat ea.

Pe 21 octombrie, directoarea de imagine Halyna Hutchins a decedat după ce a fost împuşcată accidental de Alec Baldwin în timpul unei repetiţii pe platoul de filmare al peliculei ''Rust'' din New Mexico. Actorul, cunoscut pentru rolul din serialul ''30 Rock'', fusese înştiinţat că pistolul era ''rece'', adică nu prezenta niciun pericol, potrivit documentelor depuse în instanţă de departamentul şerifului din Santa Fe, care investighează incidentul.

Cameramanii au părăsit platoul de filmare ''Rust'' înaintea incidentului în semn de protest din cauza condiţiilor de muncă, au precizat autorităţile. Şeriful comitatului Santa Fe, Adan Mendoza, a spus săptămâna trecută că, în opinia sa, a existat o atitudine de delăsare în ceea ce priveşte siguranţa pe platoul de filmare.

Avocaţii armurierului responsabil de armele de foc folosite la filmare au declarat că producţia punea probleme de siguranţă din mai multe cauze, printre care şi lipsa unor şedinţe pe această temă.

Cu toate acestea, Davis a declarat că echipa se întâlnea de mai multe ori, ''câteodată de mai multe ori pe zi''. Din echipa de producţie fac parte ''unii dintre cei mai abordabili şi amabili producători cu care am lucrat vreodată. Temerile au fost discutate şi remediate'', a adăugat ea.

Davis nu a răspuns imediat unei solicitări a jurnaliştilor de la Reuters pentru a oferi informaţii suplimentare.

Alec Baldwin, care este şi unul dintre producătorii peliculei, a spus că are ''inima frântă'' după acel accident şi că va sprijini limitarea utilizării armelor reale pe platourile de film şi televiziune.

Compania de producţie Rust Media Productions a menţionat că nu i s-a adus la cunoştinţă nicio plângere oficială şi că a angajat o firmă de avocatură pentru a investiga incidentul., notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel