Al treilea cuplu se formează astăzi în reality show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”: „Când ne-a anunțat, am crezut că e o glumă”

Data publicării:

Loredana și Daniel se vor cunoaște pentru prima dată la cel mai important eveniment din viață: nunta lor, în această seară, de la ora 21:30.

În această seară, de la ora 21:30, Loredana și Daniel se văd pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, la propria nuntă, în cel mai curajos experiment social al momentului – reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute. Dacă va avea știința dreptate în ceea ce privește compatibilitatea lor, vom afla azi, la PRO TV. 

Deciziile celor patru experți în formarea cuplurilor sunt o mare responsabilitate, aliatul comun este știința. ”Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune cu o miză foarte mare, pentru că presupune găsirea unui partener de viață... pentru o viață!”, spune Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu. Și pentru Elena Lasconi, primarul care oficializează căsătoriile concurenților, show-ul bazat pe știință este o provocare: ”Cred că dragostea este și știință, dar sunt absolut sigură că pe măsură ce o să descoperim foarte multe lucruri în știință, probabil că o să avem ecuații matematice și rezultatele analizelor pentru foarte multe lucruri pe care astăzi le punem sub semnul întrebării. E o nebunie!”, a spus aceasta. 

În această seară, Loredana și Daniel se vor cunoaște pentru prima dată la cel mai important eveniment din viață: nunta lor. ”Când ne-a anunțat, am crezut că e o glumă! Dar vedem că e treabă serioasă!”, vor spune părinții mirelui în timp ce vor aștepta mireasa. Întâlnirea celor doi va fi extrem de emoționantă, iar Loredana îi va face mirelui un cadou neașteptat: ”Acesta e pentru tine. Să ai grijă de el!”, va spune aceasta la câteva secunde după ce va răspunde ”Da!” la întrebarea – ”De bună voie și nesilită de nimeni, îl iei în căsătorie pe Daniel?”. Ce cadou atipic i-a făcut aceasta, cum vor decurge primele orele de interacțiune între cei doI, dar și dacă vor simți aceștia compatibilitatea pe care au văzut-o cei patru experți, vedem astăzi, de la ora 21:30, în reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel