Aida Parascan, îngenunchiată de durere, după ce a pierdut sarcina în luna a cincea: ”Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni”

Data publicării:
Aida Parascan, sursa instagram
Descriere foto: Aida Parascan, sursa instagram

Aida Parascan trece prin momente cumplite, după ce a pierdut sarcina. Câștigătoarea show-ului “MasterChef” a făcut dezvăluiri dureroase.

În vârstă de 39 de ani, Aida Parascan trece prin momente cumplite, după ce a pierdut sarcina în luna a cincea. Deși toată lumea aștepta cu nerăbdare momentul în care vedeta va aduce pe lume copilul mult așteptat, acum câștigătoarea show-ului “MasterChef” a făcut tristul anunț legat de sarcina sa. În toamnă, Aida ar fi trebui să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea membru al familiei, însă, din nefericire, inima bebelușului a încetat să mai bată.

Aida Parascan a fost cea care a făcut tristul anunț, chiar de pe patul de spital. Fanii și apropiații au fost în stare de șoc și i-au transmis vedetei toate gândurile bune să treacă peste acest moment greu din viața ei.

”Au trecut 5 luni in care am trecut prin toate starile prin care trece o mama care asteapta un bebe. In ultima saptamana insa am trecut prin iad si am fost fata in fata cu moartea si la propriu si la figurat. Inima „îngerașului” a incetat sa bata. Sufletelul lui s-a dus inapoi la Dumnezeu.

A facut si va face parte mereu din familia noastra si din mine si toti l-am iubit enorm. Durerea si suferinta nu pot fi exprimate in cuvinte, ma rog sa pot intelege sensul a tot ce s-a intamplat si mulțumesc pentru ca sunt in viata si ca ma intorc acasa la cei care ma iubesc”, a fost mesajul Aidei Parascan.

Vedeta a declarat că bebelușul era decedat de patru săptămâni, iar medicilor nu le-a venit să creadă, considerând că e o minune că nu s-a întâmplat nimic rău cu ea până când a aflat, asta deoarece riscul de a-și pierde viața era foarte mare.

”Am fost la control acum o lună, iar mediul a zis că nu e necesar să-mi facă o ecografie, și am zis că data viitoare o să merg la alt medic. Miercurea trecută am ajuns la spital la o vizită de control și când mi s-a pus ecograful am văzut imediat că inima lui nu mai bate și mi-a spus că a murit de ceva timp și viața mea era în pericol și aș fi putut să mor”, a spus Aida Parascan la Antena Stars.

”De trei-patru săptămâni (n.r. a murit), nu mai mișca și probabil și faptul că eu eram foarte activă și având mult lichid îl simțeam în burtă, nu credeam că n-am activitate”, a mai spus ea la Showbiz Report.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel