Aida Parascan, marcată de accidentul în care a fost implicată. Vedeta a rămas cu traume: „Erau oameni care au murit!”

Aida Parascan, sursa instagram
Descriere foto: Aida Parascan, sursa instagram

Aida Parascan a rămas cu traume, după ce a fost implicată într-un accident rutier. 

Aida Parascan a trecut prin clipe de coșmar, în urmă cu o săptămână și jumătate, după ce a fost implicată într-un grav accident de circulație. Vedeta se îndrepta spre Bacău, împreună cu o prietenă. Într-un moment de neatenție, automobilul în care se aflau cele două a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de câteva ori.

„E groaznic prin ce trec acum. Am fost implicată într-un accident de mașină foarte grav. Eram cu o prietenă în mașină, în acele momente negre pentru că amândouă trebuia să ajungem la o conferință de spiritualitate si mergeam spre Bacău liniltite. Însă, într-un moment negru, prietena mea,  s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente. Nu este un moment bun pentru mine', a declarat Aida Parascan pentru Click, la scurt timp după accident.

Din fericire, celde două femei purtau centuri de siguranță, astfel că au scăpat cu viață din accidentul teribil în care au fost implicate.

„Acum două ore aș fi putut să-mi pierd viața dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viată! Și DA, ne vedem la Bacău, am fost salvată în mare parte din munca mea iar Duminică, deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atât timp cât sunt în viață voi lupta să aduc Lumina pe Pământ!', a fost mesajul vedetei pentru fanii săi.

Aida Parascan, marcată de accidentul în care a fost implicată

Aida Parascan a recunoscut că șocul pe care l-a suferit în urma impactului i-au provocat o adevărtă traumă. Vedeta a mărturisit că a visat cum privea accidentul în care ea a fost implicată și chiar erau și oameni care muriseră. 

„As-noapte (joi noapte – n.r) am visat cum priveam accidentul în care eu am fost implicată, doar că de pe carosabil...de la distanță totul. În acea mașină, în vis, țin minte, că erau alți oameni care au murit și eu priveam. În rest, în realitate, sunt bine, mă bucur de viață, ies în oraș cu prietenii, râd, glumesc cu ei, merg la emisiuni, evenimente. Chiar sunt bine! Încerc să îmi găsesc cât mai multe lucruri să fiu activă, să am mintea ocupată”, a declarat, Aida Parascan, pentru Click!

Vedeta a precizat că nu a rămas cu frică de condus, în urma accidentului, ci îi este frică să stea în dreapta.

„Nu am rămas cu frică de condus, nu îmi e frică să conduc, ci am rămas cu frică să stau în dreapta. Eu sunt o persoană care conduce foarte chill, sunt o persoană foarte calmă la volan. Am 23 de ani de când am permisul de conducere și nu am avut niciun eveniment de acest gen. A fost incredibil ce mi s-a întâmplat”, a mai spus, Aida Parascan, pentru Click

Aida Parascan a mărturisit că se simte foarte bine, iar rănile cu care s-a ales în urma accidentului au început să-i treacă. 

„Pot să zic că nu mai am încredere să stau în dreaptă ca pasager, nu în mine, în cum conduc eu. Zgârieturi nu prea mai am, au început să îmi dispară, ceea ce este foarte bine. Mă bucură acest lucru”, a mai declarat Aida Parascan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 mai 2023, 15:57 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience