Ai o hartă natală DIURNĂ sau NOCTURNĂ? Iată un GHID simplu care te va ajuta

Data publicării:
Sursa foto: unsplash/ autor : Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursa foto: unsplash/ autor : Vedrana Filipović

Dacă eşti pasionat de astrologie, poate știi că există niveluri mai profunde decât simplul horoscop după zodii. Există ascendent, apoi semnele în care se aflau Luna şi celelalte planete în momentul naşterii tale, formând astrograma ta. De fapt, s-ar putea să nu te identifici prea mult cu zodia ta de cele mai multe ori, pentru că trebuie să iei în considerare întreaga ta hartă natală.

O modalitate foarte simplă de a afla mai multe despre amprenta ta cosmică unică este să determini dacă ai o hartă natală diurnă sau nocturnă. Nu se leagă doar de momentul/ ora naşterii tale - este vorba despre plasarea Soarelui în harta ta natală.

Conceptul de astrogramă de zi sau de noapte (diurnă sau nocturnă) este un concept astrologic antic cunoscut sub numele de secta sau conditio.

Semnele și planetele vizibile sunt împărțite în două secte: diurne (zi) și nocturne (noapte). Secta descrie cum vor funcționa energiile în astrograma ta.

Iată un ghid rapid:

Diurn

Planetele diurne

Soare
Jupiter
Saturn
Mercur este diurn dacă răsare înaintea Soarelui și nocturn dacă apune după Soare.

Semnele diurne

Berbec
Gemeni
Leu
Balanţă
Săgetător
Vărsător

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel