Ai buzele crăpate în timpul iernii? Un plic de ceai verde te scapă de această problemă. Trebuie doar să-l înmoi în puțină apă caldă

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

În timpul sezonului rece, majoritatea se confruntă cu problema buzelor crăpate. Dacă te confrunți și tu cu astfel de probleme, nu ezita să încerci această metodă rapidă și eficientă, pentru care ai nevoie doar de un plic de ceai! Cu ajutorul pliculețului de ceai, nu vei mai avea nevoie de balsamuri pentru buze sau alte produse de îngrijire similare.

Înmoaie un plic de ceai verde în puțină apă călduță, stoarce surplusul de apă și masează ușor buzele cu acest plic umezit timp de 5 minute. Repetă zilnic acest procedeu, care îți va asigura o hidratare excelentă a buzelor. În plus, ceaiul vindecă buzele uscate și crăpate, care pot deveni foarte dureroase.

Extractul de ceai verde este un puternic antioxidant ce ne protejează împotriva radicalilor liberi ce distrug colagenul din piele. Joacă rol anti-inflamator, antimicrobian, dar protejează și împotriva razelor UV (în special aplicat pe pielea expusă la soare).

Ceaiul verde reduce roșeață și iritația pielii cauzată de razele UV, scăzând totodată numărul celulelor arse de soare. Este o idee minunată să folosiți crema care conține ceai verde dimineață înaintea aplicării cremei cu protecție solară.

Ceaiul este un antiinflamator: inflamația exagerată accelerează procesul de îmbătrânire, fiind și în spatele multor probleme ale pielii (precum rozaceea sau acneea). Antioxidanții din ceaiul verde au și un efect puternic antiinflamator, făcând produsele cu acest ingredient o alegere perfectă pentru persoanele cu ten sensibil sau cu tendința acneică.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel