Agresoarea Cristinei Joia nu va merge la închisoare. Ce sumă de bani trebuie să-i plătească arhitectei

Data publicării:
Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv
Descriere foto: Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv

Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată definitiv la închisoare, dar cu suspendare. Ce spune arhitecta despre decizia instanței?

În urmă cu un an de zile, Cristina Joia a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Capitală, după ce i-a atras atenția unei șoferițe că nu a parcat bine. Agresoarea a lovit-o pe Cristina Joia în față cu un obiect contondent și a lăsat-o într-o baltă de sânge.


Arhitecta s-a ales atunci cu nasul rupt și a fost operată de urgență. Vedeta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale.


Acum, instanța a luat o decizie definitivă în acest caz. Agresoarea a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și este obligată să îi plătească arhitectei daune morale în valoare de 10.000 de euro și alte despăgubiri de aproape 3.000 de lei către Spitalul unde a fost internată Cristina Joia. 


„Sentinta definitiva s-a pronuntat astazi , 1an si 3 luni cu suspendare, adica nu va face inchisoare, nu e ceva ce imi doream neaparat pentru ca suferinta ei nu mi-o anula pe a mea…Eu am lasat justitia sa se pronunte desi foarte multi ma sfatuiau sa nu fac plangere ca nu voi castiga si risc ..mai mult decat ce patisem deja !Multumesc mult tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de incurajare. Multumesc Ovidiu Oanta pentru profesionalism si sustinere!Multumesc in special domnului doctor Dragos Zamfirescu care a mi-a reconstruit nasul fix anul trecut de Craciun. Nu a fost usor..a durut , 2 operatii in 2 luni. Dar sunt recunoscatoare ca a trecut chiar daca am ramas cu nasul brazdat de la” un simplu branci” citez”, a scris Cristina Joia pe Facebook.


Cristina Joia declara în urmă cu câteva luni că aceste eveniment a marcat-o profund și a avut nevoie de timp pentru a se recupera. În plus, operațiile la care a fost supusă au fost foarte dureroase și arhitecta s-a temut că acele cicatrici nu vor mai putea fi remediate. 


„A trebuit să mă detașez de eveniment, ca să-mi fie mie bine. Eu nu simt ură și nu țineam neapărat să o văd în pușcărie și pe copiii ei departe de ea. Este puțin frustrant că a trebuit să trec prin niștre traume, și eu și familia mea, cu suferință fizică și operații, dar și prin procesul în sine, care a fost traumatizant pentru mine din punct de vedere emoțional”, a mărturisit Cristina Joia pentru PROTV.RO.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel