Agresoarea Cristinei Joia a fost trimisă în judecată. Câți ani de închisoare riscă

Data publicării:
Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv
Descriere foto: Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv

Femeia care a lovit-o într-un magazin pe Cristina Joia, designerul emisiunii "Visuri la cheie", a fost trimisă în judecată și riscă să ajung după gratii.

Femeia care a agresat-o violent, într-un magazin, pe Cristina Joia va trebui să răspundă de acuzația de loviri și alte violențe, pe lângă cea de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Ancheta a fost finalizata, iar procurorii au întocmit rechizitoriul. Dosarul va ajunge pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 4, iar judecătorii trebuie să analizeze dacă femeia care a atacat-o pe Cristina Joia, acum mai bine de o lună, se face vinovată de comiterea faptei penale. Dacă se va confirma acestu lucru, agresoarea riscă să ajungă după gratii pentru următorii cinci ani.

Femeie care a agresat-o pe Cristina Joia se află, pentru moment, în arest la domiciliu. Aceasta și-a recunoscut fapta spunând că are recurs la acest gest, după ce designerul emisiunii "Visuri la cheie" ar fi apostrofat-o și ar fi jignit-o, și, mai mult, i-ar fi ridicat ștergătorul de la mașină.

Designerul i-a atras atenția femeii, după ce ar fi blocat cu mașina parcarea. Deranjată de acest lucru, femeia a recurs la violență, fracturându-i nasul Cristinei Joia. Agresoarea și-a explicat furia, spunând că avea unele probleme familiale, potrivit PROTV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel