Agitație pentru Tauri, victimizare pentru Lei. Scorpionii au șanse în carieră, Vărsătorilor li se impune precauție în amor

Sursa foto: unsplash, autor Pietra Schwarzler
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Pietra Schwarzler

Iată mesajele astrelor pentru aceste patru zodii!

În acest moment, beneficiem de un trio pe cer! Vorbim despre Venus, Marte și Lilith, toate în semnul Leului. Asta înseamnă că nu o să avem o perioadă liniștită pe plan personal. Totodată, nativii cu marcaj fix în astrogramă, deci Taur, Leu, Scorpion și Vărsător pot avea parte de clipe tensionate. Chiar dacă spun un lucru, de fapt au nevoie de cu totul altceva.

Ar fi recomandat ca acești nativi să nu se grăbească deloc cu deciziile, fiindcă tind să acționeze într-un mod impulsiv. De asemenea, cum Venus se va apropia și de conjuncția cu Lilith și de careul cu Uranus, aspect care o să se repete și în perioada retrogradării, mulți dintre nativi pot fi luați surprindere.

Deși inițial pot să dramatizeze situațiile și se vor victimiza, cu timpul, își vor da seama că nu este vorba despre alții, ci chiar despre ei.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, va face destul de multe aspecte. Ceea ce înseamnă că nu ești destul de stabil în această săptămână. Exact acolo unde este cea mai mare nevoie, tu nu te simți deloc bine în pielea ta. Din aceste cauze, situația se agită.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iun 2023, 18:37 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience