Aerosmith amână din nou turneul în Marea Britanie şi Europa, pentru 2022

Data publicării:
Steven Tyler. foto Instagram/ autor justinmcconney
Descriere foto: Steven Tyler. foto Instagram/ autor justinmcconney

Formaţia rock americană Aerosmith a fost nevoită să reprogrameze pentru a doua oară datele concertelor din cadrul turneului în Marea Britanie şi Europa.

Steven Tyler şi colegii săi de trupă au amânat concertele pentru a doua oară, după ce anterior reprogramaseră spectacolele din 2020 pentru vara acestui an, din cauza COVID-19.

Interpreţii hitului "Dream On" au decis să reprogrameze concertele pentru iunie şi iulie 2022 pentru a asigura siguranţa fanilor lor, notează Agerpres.

"Din cauza condiţiilor actuale şi pentru siguranţa fanilor noştri, "2021 European Tour" a fost reprogramat până în 2022", a anunţat trupa într-un comunicat.

Toate biletele achiziţionate deja vor fi valabile pentru noile date.

"Vă rugăm să rămâneţi pe recepţie pentru mai multe informaţii cu privire la noile date sau să contactaţi punctul de vânzare. Toate biletele vor fi valabile pentru noile date", a precizat formaţia.

Rockerii americani legendari vor cânta în Marea Britanie la O2 Arena din Londra la data de 22 iunie 2022, la Manchester Arena la data de 28 iunie şi la FlyDSA Arena din Sheffield la 1 iulie.

Cel mai recent album de studio al trupei Aerosmith, înfiinţată în Boston în 1970, este "Music from Another Dimension!", lansat în 2012.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel