Adriana Trandafir și Romică Țociu, marii câștigători de la „Te cunosc de undeva”: „Împart acest premiu cu toți colegii mei”

Data publicării:

Sezonul 16 al emisiunii Te cunosc de undeva a ajuns la final. Adriana Trandafir și Romică Țociu au ridicat juriul în picioare. 

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt doi actori minunați, care au dovedit că indiferent de provocarea primită îi vor face față cu brio. Sezonul 16 al emisiunii Te cunosc de undeva și-a desemnat marii câștigători, iar Adriana și Romică sunt cei care au câștigat premiul de 15.000 de euro. Acești bani vor merge către o cauză nobilă. 


”Această sumă de 15.000 de euro nu înseamnă nimic față de câte 15.000 de emoții am avut, câte 15.000 mii de vieți câte am trăit cu toții, acest premiu nu este al nostru, este al întregii echipe, al întregii țări care de fapt a fost alături de noi ca această emisiune să reziste. Acest premiu nu este al nostru, este al celor care au nevoie de asemenea gesturi mari de iubire. Îți trebuiesc ani ca să câștigi încredere și doar o secundă ca să o pierzi și dacă n-am pierdut această secundă înseamnă că viața merge mai departe și cariera mai departe”, a spus Adriana Trandafir la Te cunosc de undeva.


Faimoasa actriță a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit că ea și Romică sunt marii câștigători. Mesajul transmis de Adriana a emoționat până la lacrimi pe toată lumea. 


”Împart acest premiu cu toți colegii mei, e munca și a lor, și a voastră. Nu m-am gândit niciodată că am să câștig marele premiu la Te cunosc de undeva, am venit cu bucurie pentru că îmi place să joc, îmi place să mă transform, îmi place să fiu vesel printre oameni. Astăzi Daria, fiica mea, mi-a dat un mesaj ”succes tată, ești cel mai bun”. De unde ai știut mă tu? Vă iubesc și vă mulțumesc”, a spus Romică Țociu la Antena 1.

 

Citește și: Ei sunt finaliştii sezonului 16 Te cunosc de undeva! Cine se luptă pentru trofeu

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel