Adriana Trandafir, imagini dureroase de la mormântul Stelei Popescu: ”A zâmbit din nou și mi-a spus că...” FOTO

Data publicării:
Adriana Trandafir, sursa facebook
Descriere foto: Adriana Trandafir, sursa facebook

Adriana Trandafir și-a emoționat fanii cu o serie de fotografii de la mormântul Stelei Popescu. Cu două zile în urmă, pe data de 21 decembrie, Stela Popescu ar fi împlinit 86 de ani.

Adriana Trandafir a emoționat e toată lumea după ce a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii de la mormântul regretatei Stela Popescu. Acrița a ținut să îi aducă un omagiu, mai ales că, în urmă cu două zile, cea care i-a fost colegă și prietenă, ar fi împlinit 86 de ani.  Stela Popescu s-a stins din viață la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017. 

Vizibil emoționată, Adriana randafir le-a mărturisit fanilor că îi era dor să mai stea de vorbă cu Stela Popescu, așa cum o făceau întotdeauna. La aproape patru ani de când regretata actriță a plecat dintre noi, Adrina Trandafir merge mereu la mormântul ei pentru a-i aprinde o lumânare și pentru a-i mărturisi că, deși timpul trece, nimeni nu o va uita vreodată pe cea care ne-a făcut să zâmbim și ne-a umplut sufletul de bucurie. 

 

În dreptul fotografiilor de la mormântul Stelei Popescu, Adriana Trandafir a scris și un mesaj în memoria regretatei artiste.

”STELA POPESCU zâmbeşte şi în jurul ei este cald şi bine. Ca de fiecare dată, de ziua ei, îi fac o vizită, să mai stăm de vorbă şi să mai tăifăsuim, aşa ca pe vremuri! Îi spun că nu am uitat-o, că este în sufletul fiecarui spectator, pentru care a ars ca o lumânare de la amîndouă capetele deodată, o viaţă de om, că ne este dor şi durerea ne apasă greu, că nu mai este nimic din ce a fost şi nici nu ştim ce o să mai fie! A zâmbit din nou şi mi-a spus: nu vă pierdeţi speranta, luptaţi pentru fiecare colţ de pământ românesc, pentru demnitate şi iubirea de oameni! Fiţi mai buni, iubiţi mai mult si să nu uitaţi să zâmbiţi! VIAŢA NU ARE ROATĂ DE REZERVĂ!”, este mesajul scris de Adriana Trandafir.

 

 

Cel mai greu moment din viața Adrianei Trandafir

 

Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cel mai greu moment din viața ei. Actrița a fost în moarte clinică, chiar de ziua ei.

În cadrul unei discuții cu Irina Fodor la Asia Express, Adriana Trandafir a făcut declarații cutremurătoare despre cel mai greu moment din viața ei.  Mai exact, cu lacrimi în ochi, Adriana Trandafir a povestit că în urmă cu câțiva ani, chiar de ziua ei de naștere, se afla internată în spital, iar medicii care o supravegheau au declarat-o moartă.

Actrița a povestit că a intrat în moarte clinică  și a văzut tot ce se întâmplă în jurul ei. De asemenea, vedeta a precizat că îi vedea pe medicii care se luptau să o readucă la viață.

 „Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. (…) A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doaman doctor Petre, care a spus ”e moartă”, m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ”astăzie z iua ei, nu poate să moară fata asta” și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață.”, a spus Adriana Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel