Adriana Trandafir, detaliu neștiut din viața ei. Până și actrița a aflat abia la 50 de ani: "Am avut senzația, la început, că am fost mințită"

Data publicării:
Adriana Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Adriana Trandafir, foto Facebook

Recent, Adriana Trandafir a împlinit frumoasa vârstă de 65 de ani, moment în care a rememorat câteva evenimente neștiute din viața ei.

Adriana Trandafir le-a dezvăluit fanilor un detaliu neștiut din viața sa, și anume  faptul că vedeta a fost înfiată, lucru pe care nici aceasta nu l-a știut de la bun început. Actrița a mărturisit că a aflat acest lucru la vârsta de 50 de ani. Aceasta a primit această veste ca un șoc, mărturisind că nu s-ar fi gândit niciodată la asemenea lucru.

Cu toate astea, Adriana Trandafir a menționat că și-o amintește pe cea care i-a dat viață și declară că a simțit că acea femeie avea o altfel de iubire pentru ea.

„Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o.” Indiferent de orice ar fi fost, artista se gândește cu drag și la cea care i-a dat viață, dar și la cea care a crescut-o. „Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă.

Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei. Când m-a sunat fratele meu, aveam vreo 50 de ani, mă pregăteam să ies în oraș. Mișu, de la Maramureș>

Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povesteșe-mi!‘ Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea… L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu”, a spus Adriana Trandafir la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel