Adriana Trandafir a izbucnit în plâns. Ce a marcat-o pe actriță: „Nu cred că ne vom întoarce la ce a fost”

Data publicării:
Adriana Trandafir, sursa captură youtube/ Pepe
Descriere foto: Adriana Trandafir, sursa captură youtube/ Pepe

Adriana Trandafir început să plângă în fața fanilor.  Actrița a dezvăluit ce a marcat-o profund.

Adriana Trandafir de la ”Te cunosc de undeva” a fost invitată într-o emisiune online prezentată de Pepe, iar reacțiile fanilor au emoționat-o până la lacrimi. Actrița a fost curprinsă de dorul de scenă și a izbucnit în plâns, în condițiile în care nu se mai poate întâlni cu fanii de mai bine de un an, din cauza pandemiei.

În cadrul emisiunii online, Adrina Trandafir a fost întrebată de fani când o vor vedea în spectacole. Prrofund emoționată, Adriana Trandafir a mărturisit că  nu crede că vom reveni vreodată la la ce a fost înainte de pandemie.

„În perioada asta nu se fac turnee. După cum vedeți ne întâlnim așa, conspirativ. În perioada asta, după cum știți, e foarte greu să ne mai reîntâlnim cum o făceam vreodată. Eu nu cred că ne vom reîntoarce la ce a fost. Eu nu cred asta. Acum un an, pe 8 martie, eu am pus punct unei epoci, așa cum s-a trecut de la filmul mut la filmul vorbit, am trecut la o altă formă de meserie”, a declarat Adriana Trandafir extrem de convinsă la Bar Online.

Ulterior, Pepe le-a cerut fanilor să scrie în comentarii cât de mult o iubesc pe Adriana Trandafir. La scurt timp, mesajele în care fanii își extrimau admirația  și iubirea pentru marea actrița au început să curgă fără oprire. Acest lucru a emoționant-o până la lacrimi pe Adriana Trandafir, care a rămas fără cuvinte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel