Adriana Trandafir a fost în moarte clinică: ”Revenirea din lumea cealaltă a fost una dureroasă ”

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Trandafir, foto facebook
Descriere foto: Adriana Trandafir, foto facebook

Actrița Adriana Trandafir a avut câteva momente dificile prin care a fost nevoită să treacă

Adriana Trandafir este o actriță română de teatru și film. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1979.

A jucat în filme precum ”Ciocolată cu alune”, ”Europolis” și Sacrificiul.  Joacă pe scena teatrului Odeon din București. În anul 2004 a primit Premiul Uniter pentru cea mai bună actriță în rol secundar. A fost  căsătorită cu Bogdan și are doi copii: Maria Speranța și Ștefan.

Îndrăgita actrița,  Adriana Trandafir a avut o viață nu tocami fericită. Vedeta a povestit la ”Acces direct” momentele dificile prin care a trecut. 

Însă, cu toate acestea viața i-a oferit și momente dificile încă din copilărie. 

”Lina a venit ca o reîmprospătare a sufletului meu, de atâția ani chinuită aici în București, eu venită de la țară, mi-am adus aminte tristețe că acest rol legat de  toată copilăria mea, de toți bunicii și țăranii  din Oltenia, de chitroșania oltenească, care m-au făcut să trăesc destul de simplu, cu același probleme în jurul mesei. Despre copilăria mea pot să vă spun doar atât: Doamne, ce de fericită eram când nefericită și când mă consideram nefericită. Întotdeauna am fost complexată pentru simplu fapt că eram de la țară, acum sunt foarte complexantă de faptul că nu mai am nicio țară”, a spus vedeta la emisiunea ”Acces Direct”, difuzată pe Antena 1. 

Copilăria a fost una dureroasă pentru actriță.

”Copilăria în ochii Adrianei de atunci a fost una tristă, umiliore, înjositoare, iar câteodată te face să te simți așa. O să râzi dar pentru mine părinții era și nucul din grădina, în care mă ascundeam când mama mă bătea, bătaia era un lucru bun din partea părinților. Când am văzut pentru prima oară un spectacol cu actori mari la vremea respectivă, am simțit în mine un fel de haiducie, a fost un dar pe care l-am primit de la Dumnezeu. Tot timpul mă întreb ce am făcut de am primit un asfel de dar din partea celui de sus” a spus vedeta la emisiunea ”Acces Direct”, difuzată pe Antena 1. 

RELAȚIA DINTRE ADRIANA ȘI PĂRINȚII EI

”Părinții mei nu au vrut să devin actriță. Eu au aflat din ziar. M-au alergat prin curte câteva zile, dar până la urmă au acceptat. Dacă erau după ei, rămâneam în sat ca biblioteacră sau profesoară. Eu le-am spus că mă pregătesc la medicină, iar întâmplarea a fost să recit poezia ”Moartea Căprioarei” și ușor ușor m-am pregătiti pentru admitere la teatru. Oful tatălui meu nu i-a trecut niciodată. Este foarte ciudat, nu mi-a spus niciodată ca este mândră de mine că mă iubește. El spunea tot timepul ei ce sa spiun. Tta dup ce a plecat, în biroul lui am gasit toate telegramele mele in care ii spuneam tot ceeea ce se intampla cu mine. Câteodata ai nevoie ca cineva sa iti spouna e b ine, mergi mai departe. Faptul ca le-a păstrat este un gest de iubire. A fost un om foarte special”, a spus vedeta la emisiunea ”Acces Direct”, difuzată pe Antena 1. 

Unul dintre momentele de cumpănă pentru actriță a fost când la vârsta de 33 de ani a trecut printr-o moarte clinică.

”La vârsta de 33 de ani am trecut printr-un moment de rascruce. În primul rand m-a facut să înteleg că momentul prin care am trecut i se poate întampla oricui, și că nu îmi este frică de moarte. Trecerea de aici și cât am stat acolo sus, pentru mine a fost cea mai armonioasa perioadă a mea, revenirea a fost dureroasa, nu mi-a placut deoarce am plecat din lumea bună și m-a facut să înțeleg că moartea nu este ceva îngrozitior și că întoarcerea a fost cu un scop, poate că încă mai trebuia să ofer ceva aici, poate că nu eram pregatită, poate că, copiii nu m-au lasat, deoarce practic ei m-au ales să fiu mamam lor. Îmi amintesc că am trecut prin frumosul tunel de sus, am auzit și vocea lui Dumnezeu blândă. Pentru mine trecerea aceasta la lumea de dincolo a fost foarte bună”, a spus vedeta la emisiunea ”Acces Direct”, difuzată pe Antena 1



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel