Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt la cuțite. Cei doi s-au certat pe propriii copii: ”Nesimțitule, trezește-te la realitate”

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa instagram/ colaj foto

Adriana și Silviu Prigoană și-au aruncat cuvinte grele, după ce instanța a decis ca aceștia să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor lor.

Recent, instanța a decis ca Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană să stea unul lângă celălalt de dragul copiilor, atunci când sărbătoresc zilele lor de naștere. Cu toate astea, Silviu Prigoană a declarat că nu este de acord cu așa ceva. El și fosta sa soție sunt la cuțite de ani buni și nu reușesc să îngroape securea războiului.

”Nu toate decizile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a încercat să vorbească cu fostul ei soț, dar fără nicio șansă. Mai mult decât atât, Silviu Prigoană a venit cu o serie de acuzații la adresa mamei copiilor săi spunând că a fost agresivă cu aceștia și i-a denigrat în public.

”Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public”, a mai spus el pentru sursa citată.

După toate acuzațiile aduse de fostul soț, Adriana Bahmuțeanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit în direct, făcându-l pe acesta ”nesimțit”.

”Te rog să nu o mai jignești pe mama, ea ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la camera deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți”, i-a spus Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel