Adriana Bahmuțeanu, revoltă după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Pe cine acuză vedeta de moartea artistului

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa instagram

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit, după moartea regretatului interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. 

Trecerea în neființă a îndrăgitului interpret de muzică populară a îndoliat o țară întreagă. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea, mai ales că artistul nu dădea semne că e bolnav, motiv pentru care nimeni nu înțelege cum de acesta s-a stins din viața atât de repede. Printre cei care sunt profund îndurerați de moartea artistului se numără și Adriana Bahmuțeanu, care este revoltată pe medicii care l-au îngrijit pe regretatul artist.

Vedeta a precizat că Petrică Mâțu Stoian ținea foarte mult la sănătatea lui și nu lua niciodată pastile după ureche, ci întotdeauna se lăsa pe mâna medicilor. Din acest motiv, Adriana Bahmuțeanu consideră că medicii sunt vinovați de moartea cântărețului de muzică populară.

 

"Ati auzit pana acum vreo declaratie a medicului curant al marelui artist Petrica Matu Stoian? Da,da, ala care i-a prescris doza mare de anticoagulant!!! O fi citit despre contraindicatiile oxigenului hiperbar?

Petrica Matu era un om pedant si ingrijit! Nu cred sub nicio forma ca lua vreun medicament dupa ureche! Sau ca ar fi facut experimente pe propriul corp!!!! Dar....ca la noi la nimenea...probabil tot mortul e de vina... Mai am o intrebare: vedeti vreo asemanare intre cazul Petrica Matu Stoian si cazul Michael Jackson????

Drum lin in lumina , om bun cu suflet frumos!!!!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa personală de Instagram.

 

Adriana Bahmuțeanu este de părere că sunt mult mai multe persoane care ar trebui audiate în acest caz. Totodată, aceasta a comparat cazul lui Petrică Mâțu Stoian cu cel al lui Michael Jackson, care a murit la fel de subit.

„Bănuială tuturor este că e vorba de o culpă medicală, mai mult s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. (...) În momentul în care procurorii consideră că o moaret fi suspetă sau poate fi vorba de o culpă meicală se autosesizează și procuratura nu mai ține cont de decizia familiei. Autopsia s-a făcut fără să se mai ceară decizia surorii. Toți cei care l-au iubit vor să afle adevărul, cum a murit Petrică Mâțu Stoian.(...) Sunt multe semne de întrebare. Ar trebui audiat și medicul care i-a prescris acele medicamente anticoagulante.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel