Adriana Bahmuțeanu, replici USTURĂTOARE la adresa lui Nick Rădoi: "Un moșneag frustrat"

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram

Adriana Bahmuțeanu a ieșit la atac, după ce s-a speculat că Nick Rădoi este motivul scandalului dintre Ioana Năstase și Ilie Năstase. Vedeta îl face praf pe milionar.

Adriana Bahmuțeanu îl face praf pe Nick Rădoi, după ce s-a speculat că acesta este motivul scandalului dintre Ioana și Ilie Năstase. Vedeta nu  a mai ținut cont de absolut nimic și i-a adresat milionarului tot mai multe replici usturătoare. 

Adriana Bahmuțeanu consideră că nu era cazul ca Nick Rădoi să se bage în acest scandal și că este doar un bărbat frustrat.

„Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

 

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu a ajuns chiar să îl amenințe pe Nick Rădoi.

„El știe că avem o cunoștință comună și știu multe de la acea cunoștință despre el! Dacă era un bărbat cu sânge în instalație trebuia să mă sune direct, să mă confrunte!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel