Adriana Bahmuțeanu, prima reacție după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru căsătorie. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ori

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto

Adriana Bahmuțeanu a avut o primă reacție după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns din nou  în fața altarului. Vedeta și noul ei iubit și-au promis, în fața Domnului, că își vor uni destinele. Ceremonia a avut loc în biserică, alături de familie și prietenii apropiați. 

Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a cunoscut viitorul soț recent, prin intermediul bunei sale prietene, Carmen Harra, semn că viitorul celor doi este unul fericit, având în vedere că celebra clarvăzătoare a mai sfătuit-o pe vedetă, și în trecut, în legătură cu viața amoroasă.

Silviu Prigoană, prima reacție după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit

La scurt timp după ce Adriana Bahmuțeanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, Silviu Prigoană a avut o primă reacție. Fostul soț al vedetei a mărturisit că se bucură că Adriana Bahmuțeanu și-a refăcut viața și îi dorește numai bine.

„Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a precizat Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu, prima reacție după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru căsătorie

În urma declarațiilor făcute de Silviu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu a ținut să îi mulțumească fostului soț pentru gândurile sale de bine.

„Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!”, a spus ea pentru Click.

Adriana Bahmuțeanu și George Steven, poveste de dragoste ca în filme

Adriana Bahmuțeanu radiază de fericire de când și-a găsit liniștea în brațele lui George Steven. Vedeta a povestit cum a început povestea lor de dragoste, dar ș ce planuri de viitor are alături de bărbatul care a dus-o din nou în fața altarului.

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.


Prima întâlnire a durat până în zorii zilei

Mai mult, vedeta a povestit că au avut o chimie atât de bună, încât la prima întâlnire au stat la povești până dimineața. 

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel