Adriana Bahmuțeanu nu vrea nuntă cu iubitul grec. Vedeta a dezvăluit și motivul

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că nu își dorește să facă nuntă cu iubitul grec. Vedeta a dezvăluit și motivul.

După mai multe mariaje care au dat greș, Adriana Bahmuțeanu pare mai fericită ca niciodată. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de artistul grec  Nikos Papadapoulos.

Deși cei doi se cunosc de mai bine de trei ani, aceștia nu vor ajunge în fața altarului și asta datorită Adrianei Bahmuțeanu care nu mai dorește să îmbrace rochia de mireasă din cauza mariajelor eșuate.

Un alt motiv este legat chiar de cântăreț. Acesta are un obicei care nu este tocmai pe placul vedetei.

 „Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?", a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel