Adriana Bahmuțeanu nu poate să-și mai vadă copiii. Care este motivul pentru care Silviu Prigoana i-a interzis acest lucru

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana sunt în continuare la cuțite. Războiul dintre cei doi continuă din cauza celor doi copii pe care îi au împreună. 

De ani buni, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află într-un continuu scandal. Cei doi nu au reșit nici până în ziua de astăzi să îngroape securea războiului. Acum, motivul de dispută dintre cei doi are legătură cu cei doi băieți ai cuplului. Se pare că Silviu Prigoană i-a interzis fostei sale soții să-i mai viziteze pe cei mici, deși este împotriva deciziei instanței, motivul invocat de bărbat fiind pandemia de coronavirus.

Mai exact, Silviu Prigoană  a mărturisit că nu vrea să-i expună pe cei mici, deoarece Adriana Bahmuțenu nu este nici vaccinată și refuză să poartă și masca de protecție. Mai mult decât atât, în casa în care cei doi băieți locuiesc, de câteva luni, s-a mutat și tatăl lui Silviu Prigoană, care din cauza vârstei înaintate nu își permite să fie expus virusului.

„Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pandemie își permite să nu poarte mască și nici să se vaccineze. De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine.

Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă în casă! Și dacă vine, gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru! (...) Nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.

 

Adriana Bahmuțeanu și-a îngrijorat fanii după ce a apărut cu masca de oxigen pe față

 

Recent, Adriana Bahmuțeanu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu care și-a îngrijorat fanii. Mai exact, vedeta apare alături de medici, pe patul de spital și cu masca de oxigen pe față.

Pentru a-și liniști fanii, Adriana Bahmuțeanu le-a explicat faniilor săi că nu are probleme de sănătate, ci este vorba despre un tratament pe bază de oxigen pentru a proteja sistemul imunitar, mai ales că în ultima perioadă au crescut considerabil numărul cazurilor de infectări cu COVID-19.

„Nu, nu, nu sunt la spital!!! Stați linistiți!!! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunatatirea capacității pulmonare! E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau covid, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficienșe respiratorii!!

Inventatorul a luat premiul Nobel în 2019, iar dacă vreți să treceți mai usor peste sechelele acestei maladii sau sa vă întăriți organismul, vă recomand să încercați și voi!”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel