Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant pentru Silviu Prigoană: „Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine”

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Ce mesaj are vedeta pentru fostul ei soț?

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o căsnicie presărată cu multe despărțiri și împăcări. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de cinci ori, iar asta le-a adus de-a lungul timpului foarte multe critici. Adriana Bahmuțeanu a împlinit 47 de ani și a avut un mesaj pentru fostul ei soț. Chiar dacă a subliniat că el a fost singurul care nu a sunat-o de ziua ei, aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Silviu Prigoană, căruia i-a mulțumit pentru clipele frumoase din relația lor. 


”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Nu regret mare lucru. Îi mulțumesc lui Prigoană, dacă nu era Prigoană în viața mea nu eram ceea ce sunt astăzi, dacă nu era el nu mă trezeam la realitate, cu tot balamucul din lume fără Prigoană nu aș fi fost ceea ce sunt azi, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine.


Mi-a dat momente frumoase, mi-a oferit momente frumoase, ne-am iubit, ne-am certat, a fost cu pasiune, nu regret nimic”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.  


Silviu Prigoană a vorbit în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” de la Kanal D despre divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri a fost întrebat dacă toate despărțirile și împăcările au fost făcute pentru publicitate. 


"Nu, divorțurile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii! Am avut un singur divort cu minorii, care încă nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atenție mare! Nu e finalizată povestea cu copiii! Sper să se finalizeze anul ăsta şi problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorțurile nu au avut nicio legătură cu publicitatea! Căsătoriile, da, au avut! Şi ce am câștigat din toată povestea asta, pai 60%! Am fost singurul deputat de București care am intrat în Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost băgați în Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiți, cum se spune în politică!", a declarat Silviu Prigoană, la Kanal D. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel