Adriana Bahmuțeanu, în doliu. Tatăl prezentatoarei TV s-a stins din viață: „Aș fi vrut să mai trăiești puțin„

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață. 

Adriana Bahmuțeanu este îngenuncheată de durere, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de către prezentatoarea TV pe rețelele de socializare. Vizibil afectată de cele întâmplate, vedeta a ținut să îi mulțumească tatălui său pentru faptul că  a susționut-o întotdeauna necondiționat și pentru toate sfaturile pe care i le-a oferit de-a lungul vieții. 

Acum, fosta soție a lui Silviu Prigoană este nevoită să își conducă tatăl pe ultimul drum.

 

„Aș fi vrut să mai trăiești puțin, să mai stăm de vorbă, să mai bem un vin, tu să faci un rebus, să ne veselim… Drum lin în Marea Trecere, dragă tată! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numește Viață, pentru tot ce m-ai învățat, pentru susținere și pentru că m-ai ales să îți fiu fiică!!! Știu că ai fost mândru de mine, de tot ceea ce am preluat de la tine-reziliența, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, modelul autodidact care mi-a folosit în viață! Dumnezeu să te odihnească în Marea familie eternă a Universului!”, a transmis Adriana Bahmuțeanu, pe contul de Facebook.

 

La scurt timp după ce vedeta a făcut anunțul trist, apropiații, dar și fanii acesteia i-au transmis sute de mesaje de condoleanțe. Printre aceștia se numără și medicul de familie care a avut grijă de tatăl Adrianei Bahmuțeanu, până în utlima clipă.

Condoleanțe Adriana . Din păcate l- am cunoscut pe tatăl tau când era bolnav , dar chiar si când boala pune stăpânire pe un om clasa si bunul simt nu îl părăseasc decat atunci când sufletul pleacă din trup .Despartirea de un parinte este grea .Ce vreau sa îți spun este faptul ca împreuna cu mama ta -dna Petruța și cu sora ta Anca ați făcut tot ce a fost omenește posibil sa îl Îngrijiți. Mai mult de atât nici ca se putea .Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste toate încercările vieții și pe tatăl tău sa îl odihneasca unde drepții se odihnesc ! , a scris medicul de familie în secțiunea de comentarii. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel